onsdag 12 november 2008

kladdkaka

vissa dagar bara flyter det. du vet, man försover sig inte, är inte sådär förfärligt trött som andra morgnar. man promenerar till och från jobbet i lagomt hurtig takt och fryser inte ihjäl. jobbet går bra och smärtfritt, trots att man får cykla. man hinner med saker; ringa samtal, gå på möte och svara på mail. idag är en sån dag. betydligt bättre än igår.
jag har även varit och fikat med systrarna på mekka, allt enligt tradition. det skrattades och stöttades, diskuterades ilandsproblem och when life's a bitch.

ikväll har jag varit på middag hos teater-anna. vi svängde ihop ris, quorn, bearnaisesås och grönsaker och avhandlade utbrändhet, sexställningar, första-dejten-mat, män, karriärsplaner, sverige-mentalitet och om att våga. sen såg vi bonde söker fru och åt kladdkaka. vi avslutade med att vandra omkring i stan, där umeå höstljus har haft premiär. så sjukt fint var det. fotade och fotade, och vänortsparken var absolut vackrast. det kallades barnens paradis och det var det verkligen. som en liten ljusgrotta jag vill bosätta mig i.

Inga kommentarer: