måndag 22 december 2008

fjärde advent

åh, underbara helg, kick ass rakt igenom med god mat och gott folk. i fredags efter jobbet och lite personalmingel så var det middag och förfest på geografigränd. tacos, rappakalja, norrländska, det nya ordet kännspak, pimpa leffes hår, tejpade bröst och världsgoda kaffedrinkar. sen promenerade vi till corona där det var 18+ och lammkött, men oj så kul vi hade. megabra mix av 70,80, 90talsklassiker och nuet. vi dansade så fötterna ömmade och svetten lackade.

på lördag var det sallad och pajlunch med linda och sara på glunten. värt snack om vänskap, problem, sex, bildvisning och update om malaysia osv. sen fönstershoppade jag med caroline på stan. tittade på konstiga påfund och billiga saker och myste runt. sen åt vi julmiddag hos antons föräldrar. (bäst att börja expandera magsäcken redan. ) galet gott och väldigt mysigt. sen gick vi hem i snöfall, anton lärde mig om tv-apparater och vi sågs scrubs.

idag har jag fikat med johan på waynes. väldigt trevligt. ikväll har vi haft minijul. lagat en alternativ julmiddag de luxe bestående av grillat, klyftpotatis/potatissallad, majskolvar, morötter, champinjoner, vitlöksbröd.. vi har klätt julgranen, lottat ut paket, sett sunes jul och mysteriet på greveholm och jag har sprungit ut i snön och gjort en snöängel och fångat snöflingor med tungan.

3 dagar kvar.

Inga kommentarer: