torsdag 16 juli 2009

berlin, berlin

Anna och jag är lata tusiter i Berlin. Luften har lixom gatt ur oss, vi har loggat ut. Alla kyrkor börjar se likadana ut och för att citera Kieran; Man, I'm ready to go home! Men pa det där bra, tillfredsställda sättet. Längtar efter Anton, sommar i tvärabäck med min familj, vänner. Har ett pockande behov av iksu, spela gitarr, skriva och sy.

Vi kom hit i tisdags, vi bor i det forna västberlin i ett omrade fullt av klotter och grafitti. Vart hostel heter 36 rooms och ar finfint. Det är budget som gäller här; vi äter spaghetti och köttfärsas varje dag. Första kvällen hängde vi pa Walle fran USA till Madame Claude, en källarpub fullt av rök och med all inredning uppochner. Lyssnade pa ett franskt band vid namn Splendor in the grass som var mycket bra och som vi senare hängde med.

Igar kände vi pa Berlinmuren och irrade runt i pittioreska bokaffärer. Pa kvällen satt vi pa rosa bar i sackosäckar (!). Mysigt. Idag har vi faktiskt sightseeat. Tog en buss runt hela Berlin, skönt att inte ga för en gangs skull och fa lite info pa vad det är vi kollar pa. Sjukt mycket historia är det iallafall och i varannan mening sa guiden "..som blev bombat under andra världskriget".

Nu; dusch, massage, mat.
Snart hemma folks!

Inga kommentarer: